Toon menu

Privacy

 

Onze privacyverklaring

Privacy

 

Arnhems Assurantie Bedrijf respecteert uw privacy. U heeft uitgebreide privacyrechten en het Arnhems Assurantie Bedrijf heeft uitgebreide verplichtingen. Zodoende vertellen we u in eerste instantie wat we daaromtrent doen. We vertellen u welke persoonsgegevens we van u verzamelen en waarvoor we deze gebruiken. Deze verklaring is opgesteld conform de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 

Wanneer verzamelen we uw persoonsgegevens?

 
Op het moment dat u uw persoonsgegevens achterlaat op www.aabnet.nl via een van de formulieren die we voor u ter beschikking hebben gesteld.
 
Deze formulieren zijn bedoeld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarbij vragen we nooit meer gegevens van u dan nodig om ons doel: u zo goed mogelijk van dienst zijn, te bewerkstelligen.
 
Ook op het moment dat u telefonisch contact met ons opneemt, bewaren we uw gegevens indien dat noodzakelijk is om aan uw verzoek te kunnen voldoen.
 

Waarom verzamelen we uw persoonsgegevens?

 
In algehele zin: om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en u een positieve ervaring met Arnhems Assurantie Bedrijf te bieden. In meer concrete zin:
 
  • Om contact met u op te kunnen nemen, indien u dat wenst en dat als dusdanig hebt aangegeven via het daarvoor bedoelde contactformulier. 
  • Om u een offerte of verzekering op maat te kunnen bieden, indien u dat wenst en dat als dusdanig hebt aangegeven via het daarvoor bedoelde formulier.
  • Om u toegang te bieden tot ons extranet.

 

Welke gegevens verzamelen we?

 

Via diverse formulieren op onze website vragen we gegevens van u. De formulieren hebben uiteenlopende doeleinden waardoor de gegevens die we van u vragen per formulier kunnen verschillen. Voor elk formulier geldt dat u alleen gegevens achter hoeft te laten die wij nodig achten om aan uw verzoek te kunnen voldoen.

 

Hoelang bewaren we uw gegevens?

 

Gegevens die u via een van onze formulieren achterlaat verwijderen we direct nadat we uw vraag hebben beantwoord of aan uw verzoek hebben voldaan.
 
Komen we met u tot een overeenkomst voor een van onze diensten, dan bewaren we uw gegevens gedurende de looptijd van deze overeenkomst tot vijf jaar na eventuele beëindiging van deze overeenkomst.
 

Met wie delen we uw gegevens?

 
Indien wij het nodigen achten om een externe partij te betrekken om voor u de meest passende dienstverlening te bieden, delen wij alleen de daarvoor noodzakelijke gegevens van u. Deze uitwisseling is altijd in overeenstemming met deze privacyverklaring én de wettelijke bepalingen.
 
Uw gegevens worden alleen aan verzekeraars en geldverstrekkers verstrekt wanneer het uw uitdrukkelijke wens is om een overeenkomst inzake een financieel product af te sluiten. Dan worden slechts de gegevens aan deze derden verstrekt die strikt noodzakelijk zijn voor het afsluiten van het financiële product.
 

Uw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen?

 
Volgens de AVG heeft u het recht om uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. U kunt zich hiervoor wenden tot de volgende contactpersoon:
 
De heer J. Jansen
Wichard van Pontlaan 1
6824 GC Arnhem
Postbus 2175
6802 CD Arnhem
 

Klachten?

 
Heeft u klachten over de verwerking van uw persoonlijke gegevens, dan gaan we graag met u in gesprek. Graag zoeken we samen met u een oplossing. Mocht u hierna alsnog ontevreden zijn, dan heeft u de mogelijkheid en het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) (autoriteitpersoonsgegevens.nl).
 

Wijzigingen aan dit privacy statement

 
Arnhems Assurantie Bedrijf behoudt zich het recht voor om wijzigingen in dit privacy statement aan te brengen. Deze versie is opgesteld in mei 2018.
 

Technische beveiliging persoonsgegevens

 
De website van Arnhems Assurantie Bedrijf draait op HTTPS (HyperText Transfer Protocol Secure). Bij gebruik van HTTPS wordt de data die wordt verstuurd (bijvoorbeeld via de formulieren) versleuteld. Hierdoor wordt het voor kwaadwillende partijen vrijwel onmogelijk om te weten welke gegevens verstuurd worden.
 

Cookies

 
Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw computer worden geplaatst zodra u een pagina op www.aabnet.nl bezoekt. Ook hiermee kunnen we uw bezoekervaring aan www.aabnet.nl optimaliseren en verbeteren. Zo maken wij gebruik van:
 

Functionele cookies:

 
Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert.
 

Tracking cookies - analytics

 
Dit is een cookie van het Amerikaanse bedrijf Google en onderdeel van dienst Google Analytics. Arnhems Assurantie Bedrijf maakt gebruik van deze dienst om bij te houden hoe u als bezoeker onze website gebruikt, zodat wij op basis van deze informatie onze website kunnen verbeteren. Google kan de statistiekeninformatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar Google-servers in de Verenigde Staten. Uw IP-adres wordt niet meegegeven.