Toon menu
Ons bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

 

Wie zijn wij

 

Het Arnhems Assurantie Bedrijf B.V. is opgericht in 1987 en telt 6 medewerkers. Wij zijn niet alleen actief in de regio Arnhem maar ook in de overige regio’s van Nederland en soms zelfs daarbuiten.
 
Wij zijn deskundige adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s u zelf kunt dragen en welke verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.
 
Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waarbij u de verzekeringen onderbrengt.
 

Advies

 
Wij kunnen u adviseren op het gebied van:
 
Schadeverzekeringen particulier en zakelijk
Met schadeverzekeringen kunt u schade vergoed krijgen die u lijdt voor het geval dat u bijvoorbeeld een aanrijding met uw auto krijgt, brand uitbreekt in uw huis, bagage tijdens een vakantie zoek raakt, ziek wordt en daardoor niet meer kunt werken etc.
U kunt hierbij denken aan een aansprakelijkheid-, inboedel-, woonhuis-, auto-, arbeidsongeschiktheid- of zorgverzekering.
 

Naast particuliere verzekeringen bieden wij ook alle vormen aan van schadeverzekeringen voor bedrijven, zoals gebouwen-, inventaris-, goederen-, bedrijfsschade- of aansprakelijkheidsverzekeringen.

Hierbij leggen wij het accent op o.a. het MKB waaronder de bouw, detailhandel, transport, horeca, medisch, de vrije beroepen en verder de groothandel. 

 
Verzekeringen die een uitkering garanderen
Voor als u of één van uw gezinsleden blijvend invalide wordt of komt te overlijden.
 
Levensverzekeringen 
Hierbij gaat het bijvoorbeeld om verzekeringen waarmee u spaart voor een aanvullend pensioen, een studie voor uw kind of de aflossing van een schuld. 
Voorbeelden zijn: koopsompolis, studieverzekering, gemengde verzekering in combinatie met een hypotheek of financiering.
 
Hypotheken
Onze doelstelling is ervoor te zorgen dat de financiering voor de aankoop van uw woning
goed aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw financiële mogelijkheden. Wij zorgen voor een advies op maat.
 
Beleggen
Dit houdt in dat wij u adviseren op welke wijze u structuur kunt aanbrengen in de opzet van
vermogensvorming, waarbij wij gebruik maken van de knowhow van beleggingsinstellingen.
Wij adviseren u bij het kiezen van bancaire producten en bemiddelen voor die instellingen.
 
Financiële planning 
Hierbij geven wij u inzage in uw financiële situatie nu en in de toekomst. In de mate
waarin u dat wenselijk acht, kunnen wij u vervolgens adviseren over financiële producten om uw inkomsten veilig te stellen dan wel te doen toenemen.
 

Eerlijk verzekeringsadvies

 

Door passen en meten heeft Arnhems Assurantie Bedrijf in de loop der jaren maatwerkverzekeringen samengesteld met aangepast risico en vaste premies. Dat is duidelijk een toegevoegde waarde.

 

Clubsites adviseren Arnhems Assurantie Bedrijf 

 

Niet voor niets verwijzen meerdere clubsites hun leden naar Arnhems Assurantie Bedrijf. U kunt kiezen uit drie hoofdverzekeringen. U bepaalt zelf hoe compleet u uw oldtimer, semi klassieker of exclusieve auto verzekert.

 

Welke clubsites adviseren Arnhems Assurantie Bedrijf?

 

 

 

 

Maserati Club Holland

Logo Lamborghini Club Nederland

Logo Alfa Romeo Club

Logo Nederlandse Porsche Club