Toon menu
Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

 

De klok is verzet en de zon laat zich steeds vaker zien. De hoogste tijd om weer met de oldtimer op pad te gaan. Maar voordat u weer in uw oldtimer stapt, is het verstandig om een lente-check te laten doen. Zo weet u binnen no-time of uw oldtimer klaar is voor een nieuw seizoen en kunt u onbezorgd rondtoeren.


Vraag een expert

U kunt de lente-check laten uitvoeren door een professionele organisatie. Zo weet u zeker dat aan alles wordt gedacht. Afhankelijk van de staat van uw oldtimer kunt u er ook voor kiezen om zelf een lente-check te doen. Denk daarbij onder andere aan de volgende aspecten:

 

  • Controleer de accu
  • Ververs de brandstof en motorolie
  • Controleer de bandenspanning en remmen
  • En doet de verlichting het nog?

 

Wanneer u uw oldtimer regelmatig controleert op bovenstaande punten, kunt u het risico op grote reparaties minimaliseren. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de staat van uw oldtimer.

 

Is uw oldtimer goed verzekerd?

Soms wordt een oldtimer in de winter geschorst, omdat de auto dan niet wordt gebruikt. Let er bij een schorsing op dat u deze opheft voordat u de oldtimer weer in gebruik neemt. Het opheffen van de schorsing is direct een goed moment om te kijken naar uw oldtimerverzekering. Door verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken, kunt u kosten besparen. Nadat uw oldtimer is gecontroleerd en goed is verzekerd, kunt u weer vol vertrouwen de weg op.


Bereken direct uw premie!

Arnhems Assurantie Bedrijf is gespecialiseerd in oldtimerverzekeringen. Bereken direct uw premie of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, zodat u onbezorgd van uw oldtimer kunt genieten!

 

Lente-check-Oldtimer