Toon menu
Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

 

BLOG: Maserati en de maseratisti

 

Maserati-liefhebbers noemen zich niet voor niets Maseratisti. Mensen die elkaar vinden op fora en op speciale bijeenkomsten, zoals toertochten en circuitdagen. Wat hen bindt is een onvoorwaardelijke liefde voor het merk Maserati.

 

In Nederland verenigen deze liefhebbers zich sinds 1985 in de Maserati Club Holland. Met als doelstelling: het bevorderen van de belangstelling voor en kennis van automobielen en autosport, in het bijzonder voor die automobielen die geheel of gedeeltelijk zijn gebouwd door de autofabriek Maserati.

 

Ultieme liefhebberij

Vergeleken met andere autoverenigingen is deze club relatief laat opgericht. Ook weer niet zo gek, gezien het feit dat pas in 1960 de eerste Maserati-importeur in Nederland werd aangesteld. In een pre-internet tijdperk, waarin informatie en kennis over Maserati niet direct voorhanden was, werd de zweem van exclusiviteit rondom dit merk alleen maar versterkt.

 

De populariteit van Maserati-bijeenkomsten tekent de ultieme liefhebberij van de eigenaren. Voor hen is de Maserati onderdeel van een lifestyle. AABnet begrijpt deze liefde als geen ander. En juist daarom werken we samen met de Maserati Club Holland. Bent u lid van de Maserati Club Holland en uw Maserati is ouder dan 8 jaar, u heeft reeds 2 jaar aantoonbaar schadevrij in uw Maserati gereden en u bent ouder dan 25 jaar? Dan kunt u direct een verzekering aanvragen via ons Maserati clubtarief.

 

Expert in exclusiviteit

Met dezelfde liefde en zorgvuldigheid als de Maserati-liefhebber, zorgen wij op onze manier ook voor dit dierbare bezit. AABnet is dé expert in exclusiviteit. Dus ook Porsche-, Ferrari- of Lamborghini-liefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres!