Toon menu
Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

 

Oldtimers verzekeren: welke weg kiest u?

 

Bent u een liefhebber van oldtimers en heeft u er één in uw bezit? Zo’n waardevolle auto wilt u natuurlijk goed verzekeren, zodat u onbezorgd kunt rondtoeren. Maar zoveel oldtimers, zoveel verzekeringen. Wilt u weten welke weg u in kunt slaan met uw oldtimer? Arnhems Assurantie Bedrijf heeft enkele tips voor u op een rij gezet:


Kijk verder dan een gunstige premie

Een gunstige premie is natuurlijk een belangrijke motivatie bij de keuze voor een geschikte oldtimerverzekering. Maar is de premie wel écht zo gunstig als wordt beschreven? Het is verstandig om bij de keuze voor een oldtimerverzekering te kijken naar de voorwaarden van de verzekering. Wat wordt er bijvoorbeeld vergoed bij een ongeval of schade? Een lagere premie betekent in veel gevallen ook een verschil in vergoeding.


Wat is uw doel?

Toeren op een mooie dag of meedoen aan een rally of een oldtimertoer? Iedereen heeft een eigen doel met de oldtimer. Maar hoe zit het met de dekking wanneer u deelneemt aan een toer? Een verzekeraar kan er voor kiezen om beperkingen op te nemen in de oldtimerverzekering. Daarnaast worden premies onder andere bepaalt op basis van de leeftijd van de oldtimer, het type oldtimer, maar ook het aantal kilometers dat u jaarlijks denkt te gaan rijden. Het is daarom verstandig om te kijken naar uw doel met de oldtimer, wanneer u een oldtimerverzekering afsluit.


Vergelijk en profiteer

De ene oldtimer is de andere niet en zo is ook de ene verzekering de andere niet. Door verschillende oldtimerverzekeringen met elkaar te vergelijken en te kijken naar een specifieke voorwaarden voor uw oldtimer kunt u kosten besparen. Kies een verzekering die past bij uw oldtimer-gebruik, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.


Bereken direct uw premie!

Arnhems Assurantie Bedrijf is gespecialiseerd in oldtimerverzekeringen. Bereken direct uw premie of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, zodat u onbezorgd van uw oldtimer kunt genieten!