Toon menu
Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

 

Bent u in het bezit van een potentiële oldtimer, maar is uw auto nog geen 20 jaar? Gefeliciteerd, dan bent u eigenaar van een youngtimer!

 

Als uw auto ouder is dan 10 jaar en de potentie heeft om in de toekomst een klassieker te worden dan wordt het een youngtimer genoemd. Ook andere aspecten zoals een zeer lage kilometerstand en een hoge dagwaarde spelen hierbij een rol. Daarnaast zijn youngtimers vaak, in tegenstelling tot oldtimers, geschikt voor dagelijks gebruik.  

 

Kies voor een youngtimerverzekering

Wanneer u een youngtimer heeft kan het interessant zijn om te kijken naar verzekeringen speciaal voor youngtimers. Wanneer uw youngtimer een lage kilometerstand heeft kan de dagwaarde namelijk aanzienlijk hoger zijn dan waar rekening mee wordt gehouden bij standaard autoverzekeringen. Youngtimerverzekeringen zijn erop ingesteld om rekening te houden met de aspecten die uniek zijn aan de auto. Zo kunt u eenvoudig en snel kosten besparen.

 

Profiteer van de voordelen

Wanneer u kiest voor een youngtimerverzekering kunt u profiteren van verschillende voordelen. Wilt u de auto beperkt casco of volledig casco verzekeren, dan moet de youngtimer worden verzekerd voor de taxatiewaarde die vooraf wordt vastgesteld door een erkende taxateur. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, omdat u op basis van standaard verzekeringen een veel lagere vergoeding ontvangt bij schade aan uw youngtimer. Kiest u voor een WA verzekering dan is dit niet aan de orde, omdat uw auto dan enkel is verzekerd voor schade aan andere motorvoertuigen.

 

Bereken direct uw premie!

Arnhems Assurantie Bedrijf is gespecialiseerd in youngtimerverzekeringen. Bereken direct uw premie of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, zodat u onbezorgd van uw youngtimer kunt genieten!