Toon menu
Marktverzekeringen op maat

Marktverzekering informatie

 

Bent u lid van de Marktvisie? Dan heeft u als basis een beperkte aansprakelijkheidverzekering. Deze verzekering dekt echter alleen schades aan derden voortvloeiende uit het gebruik van een marktkraam en verkoopwagen (mits deze buiten het verkeer veilig tot stilstand is gekomen), alsmede tijdens het opbouwen/afbouwen van de marktkraam of verkoopwagen.

 

Schades aan derden die niet zijn veroorzaakt door (het opbouwen/afbouwen van) uw marktkraam of verkoopwagen zijn op deze verzekering niet gedekt.

 

Geen lid van de Marktvisie? Vraag hier vrijblijvend uw offerte voor een marktverzekering aan!

 

Marktverzekering

Wenst u zich toch aanvullend tegen deze schades te verzekeren? Wij hebben in samenwerking met de Marktvisie speciale marktverzekeringen samengesteld. Het betreft een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering voor een premie van € 64,00* per jaar. Deze verzekering dekt de overige schades aan derden zoals staan beschreven in de polisvoorwaarden.

*De genoemde premie is inclusief assurantiebelasting en € 3,50 aan kosten t.b.v. Marktvisie.

Tevens dient u lid te zijn van Marktvisie.

 

Aanvullende marktverzekeringen

Naast de aansprakelijkheidsverzekering bieden wij ook aanvullende marktverzekeringen aan waarbij u zich kunt verzekeren tegen de meest voorkomende risico’s op de markt. U heeft hierbij de keuze uit een inventaris / goederen, bedrijfsschade, glas, rechtsbijstand, geld, eigen vervoer en verkoopwagenverzekering. Voor de betreffende premies en polisvoorwaarden verwijzen wij u naar onze offerte pagina.

Indien u een verkoopwagenverzekering wenst aan te vragen, is acceptatie alleen mogelijk in combinatie met een motorrijtuigenverzekering voor het trekkend voertuig.

 

Overige verzekeringen

Ook voor uw overige risico’s bieden wij prima verzekeringen met concurrerende premies. Offertes aanvragen kan vrijblijvend en gemakkelijk!

 

Vraag hier uw offertes aan voor een:

Bedrijfsverzekering

Privé verzekering

Oldtimerverzekering